Timmerfabriek Besseling: al veertig jaar een begrip

Onze Timmerfabriek Besseling is al meer dan veertig jaar een begrip in de timmerindustrie. Gevestigd in het mooie Vierakker, vlakbij Zutphen, werken we met meer dan tien vakkundige timmerlieden en u kunt dan ook voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden bij ons terecht. Zo maken we onder meer kozijnen, ramen, deuren en trappen, maar ook sierlijsten, luiken, hefschuifpuien en vouwwanden. We maken alles in onze eigen werkplaats die voorzien is van een modern machinepark en uiteraard gebruiken we alleen hoogwaardige houtsoorten, met FSC® certificaat die kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

Wat doen wij?

Wij kunnen dus alles van hout voor u maken. Of het nu gaat om slechts één kozijn of om al het houtwerk voor een heel huis en of het nu nieuwbouw of renovatie van een monumentaal pand betreft. Alles is mogelijk, niets gaat ons te ver. Naast kozijnen in alle vormen en maten produceren we ook trappen op maat. Iedere trap ontwerpen we exclusief, van eenvoudig tot ambachtelijk met mooie rondingen en apart vormgegeven spijlen. Ook maken we betimmeringen voor zowel binnen als buiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luiken en sierlijsten maar ook aan vensterbanken en architraven. En ook hier praten we natuurlijk weer over exclusieve ontwerpen geheel op maat.

Meer lichtinval in huis

Wilt u meer lichtinval in uw huis of wilt u misschien uw kamer ietwat anders indelen, dan is misschien een schuifpui of een groot kozijn met schuifmogelijkheid iets voor u. Met een hefschuifpui of een vouwpui, waarbij u de hele ruimte kunt benutten, haalt u uw buiten deels naar binnen, omdat u uw tuingedeelte betrekt bij uw terras en/of serre / woonkamer. Een vouwpui is overigens niet alleen een goede oplossing in een woonhuis maar ook voor horecagelegenheden met terras. Omdat u geen openslaande deuren hebt, kunt u uw terras volledig bij uw uitspanning betrekken. Wist u dat we zelfs vouwpuien kunnen maken met maar liefst zestien deuren?

Bij Timmerfabriek Besseling bent u dus aan het goede adres als het gaat om timmerwerk op maat. En bij ons geldt altijd; maatwerk is geen meerwerk, dus kom eens praten; we geven u graag advies.