Schuifpui op maat door Timmerfabriek Besseling in Vierakker

Klus icoon

Uw huis slimmer indelen? Met een schuifpui of vouwpui spaart u niet alleen ruimte, maar creëert u ook meer lichtinval. De vakmannen van Timmerfabriek Besseling in Vierakker kijken graag met u mee om de mogelijkheden voor uw woonwens te realiseren.

Schuifpuien

Wilt u een mooie scheiding tussen binnen en buiten realiseren? Dan kunt u kiezen voor schuifpuien of vouwpuien. Beide typen puien hebben andere voordelen. Zo is het fijne aan een schuifpui dat deze, als de deuren geopend zijn, geen extra ruimte in beslag neemt. Daarnaast creëert een schuifpui een brede opening tussen binnen en buiten en zorgt deze voor veel lichtinval.

Vouwpuien

Met de vouwpui ontstaat een volledige opening tussen binnen en buiten. Ideaal om het tuingedeelte bij de woning te betrekken of voor een terrasgedeelte bij een horecagelegenheid. Het is mogelijk een vouwwand te produceren met maar liefst 16 deuren.

Voordelen van een schuif- of vouwpui

  • Meer daglicht: binnenshuis meer licht en de illusie van meer ruimte creëren? Een schuifpui laat maximaal licht naar binnen en zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

  • Meer lucht: laat in de zomer lekker veel frisse lucht naar binnen door uw schuifpui open te zetten.

  • Ruimtebesparing: openslaande deuren vragen om genoeg ruimte. Met een schuifpui verdwijnt de wand als het ware in de wand.

  • Moderne uitstraling: een schuifpui geeft een luxe touch aan uw woning. Het extra daglicht en de ruimtelijke impressie geven uzelf (of potentiële kopers) een moderne indruk.