Onze geavanceerde spuiterij in Vierakker

Klus icoon

Een nette laag verf of lak is essentieel om ervoor te zorgen dat houtwerk lang mooi blijft en goed beschermd is tegen de elementen. Door uw kozijnen en ander timmerwerk te laten spuiten bij Timmerfabriek Besseling in Vierakker voorkomt u bijvoorbeeld houtrot en heeft uw pand lang een prachtige uitstraling. Wij behandelen uw timmerwerk in onze eigen spuiterij, waardoor u kunt vertrouwen op een efficiënt proces en een uitstekend resultaat.

Timmerwerk spuiten en aflakken

Met de realisatie van een eigen geavanceerde spuiterij hebben we het volledige productieproces van uw timmerwerk in eigen hand. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige industriële verfproducten die speciaal zijn gericht op de timmerindustrie. Deze verfproducten zijn watergedragen, waardoor ze snel drogen en beter zijn voor het milieu dan alternatieven op basis van terpentine. De grondverf zorgt voor een perfecte hechting van de uiteindelijke aflak.

Naast dat we de kozijnen, ramen en deuren gronden, is het ook mogelijk om deze producten door ons af te laten lakken. Eiken trappen spuiten we naar uw wens met een transparante blanke lak. Hiermee blijven de prachtige kleur en structuur van het hout behouden en heeft de trap een goede bescherming. Zo kan deze na het plaatsen mooi afgelakt worden door onze vakkundige medewerkers. Wilt u meer weten of meteen een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat uw kozijnen, deuren of trappen spuiten