Kozijnen, deuren en ramen op maat door Timmerfabriek Besseling in Vierakker

Klus icoon

De ramen, deuren en kozijnen van uw woning bepalen veel over de uitstraling. Met goede materialen bent u verzekerd van langer woonplezier, weinig onderhoud en bovendien een mooi aanzicht van uw huis. Als u speciale wensen heeft voor het maken van kozijnen, deuren of ramen, staan onze timmermannen graag voor u klaar om die te realiseren. We maken maatwerk, maar leveren ook standaardformaten. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woonwensen!

Kozijnen

Kozijnen produceren wij in alle vormen en maten. Getoogd, rond, driehoek, rechthoek of vierkant: wij draaien onze hand er niet voor om. Wij leveren dan ook graag maatwerk. In overleg met de opdrachtgever kunnen wij zeer grote kozijnen op onze bouwplaats in elkaar zetten.

Wij vinden het mooie aan houten kozijnen dat iedere gewenste uitstraling gecreëerd kan worden. Daarnaast heeft hout een unieke celstructuur, waardoor het zeer goede isolerende en brandvertragende eigenschappen heeft. Een houten kozijn in combinatie met isolatieglas is dan ook de perfecte combinatie.

Tegenwoordig beschikt het meeste hout over een PEFC of FSC® keurmerk. Hiermee toont men aan dat het hout uit verantwoord beheerde bossen is verkregen.

Timmerfabriek Besseling beschikt over het FSC® certificaat, certificaatnummer SCS-COC-000652-OA.

Ramen & deuren

Wij produceren al onze ramen en deuren op onze bouwplaats in Vierakker, waar wij iedere deur en elk raam voor u op maat maken. Maatwerk is bij ons dus geen meerwerk. Door de combinatie van vakmanschap en het gebruik van moderne machines zijn wij in staat om standaarddeuren in een kort tijdsbestek te produceren. Daarnaast hebben we echte vaklieden in huis die iedere gewenste deur kunnen vervaardigen.