Maak kennis met Timmerfabriek Besseling uit Vierakker

Klus icoon

We zijn trots dat we bij Timmerfabriek Besseling al zoveel jaren ons vakmanschap mogen uitoefenen in de omgeving van Vierakker. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze werkzaamheden en wie wij zijn. Persoonlijk kennismaken? Neem contact op!

Over Timmerfabriek Besseling

Jarenlange vakmanschap

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden, zoals kozijnen, ramen, deuren, trappen, sierlijstwerk, luiken, hefschuifpuien en vouwwanden. Ons team beschikt over ruime ervaring en kennis. Dit samen met het gebruik van hoogwaardige houtsoorten en een modern machinepark, maakt het voor ons mogelijk producten van goede kwaliteit te leveren.

Betrouwbare partner

Meer dan 40 jaar zijn wij actief in de timmerindustrie. In de loop der jaren hebben wij een groot vast klantenbestand op mogen bouwen. We maken nauwelijks gebruik van reclamemogelijkheden. Ons werk is onze reclame!

Alles is mogelijk

Of u nu één raam nodig hebt of een totaalpakket buiten- en binnenkozijnen, u bent bij ons aan het goede adres. Wij produceren materialen voor woningen en bedrijven, maar ook voor monumentale panden. Geen profilering gaat ons te ver. Daarnaast vinden wij het belangrijk flexibel te zijn.

Totaalpakket

In overleg met de opdrachtgever of aannemer leveren wij u een totaalpakket. Naast het leveren van de kozijnen en trappen verzorgen wij ook het plaatsen van de producten. Eventueel inclusief de benodigde beglazing en ventilatieroosters.

Onze medewerkers

Gaston Besseling

Jacqueline Besseling - Weulen Kranenbarg

Jan Besseling

Berry-Jan ten Have

Tim Verheij

Nick ten Have

Henk Langeler

Jurgen Toebes

Leo Stokkers

Thijs Elders

Sander te Velthuis

Elke Peters

Certificeringen

Timmerfabriek Besseling is een Erkend Leerbedrijf en beschikt over een FSC®-certificaat.