Een trap van vakmanschap door Timmerfabriek Besseling Vierakker

Klus icoon

Het is een belangrijk onderdeel van uw woning: een trap in de hal of woonkamer is dan ook een heus pronkstuk. Een trap moet allereerst natuurlijk veilig en functioneel zijn, maar ook de stijl is erg belangrijk. De uitstraling van uw woning wordt voor een groot deel bepaald door de trap.

Trap op maat ontwerpen

Wij produceren verschillende soorten trappen. Iedere trap wordt individueel ontworpen en ontwikkeld, waarbij de wensen over het model, de houtsoort en de functie centraal staan.

Van de eenvoudige vurenhouten zoldertrap tot aan een ambachtelijke trap met mooie rondingen en speciale spijlen: het is allemaal mogelijk dankzij het vakmanschap van de timmermannen van Timmerfabriek Besseling. Al onze trappen worden in Vierakker geproduceerd. De trappen worden zorgvuldig ingemeten en u bent verzekerd van kwaliteit, zowel qua materiaal als timmerwerk.

De houtsoort die wij voor de trap gebruiken is afhankelijk van de wensen van de klant. Wij werken onder andere met eiken, beuken, wengé, vuren, grenen, essen, iroko, mahonie en meranti. We adviseren u graag over welke houtsoort het beste bij u past, alsmede over het onderhoud, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw trap.

Maak een afspraak met Timmerfabriek Besseling